Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

SU GRUP ENERJİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERTUĞRUL AYHAN`DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI

SU GRUP ENERJİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERTUĞRUL AYHAN`DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI.

SU GRUP ENERJİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI ERTUĞRUL AYHAN`DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
28.10.2024
A+
A-

Su Grup Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Başarılı İş İnsanı Ertuğrul Ayhan, Cumhuriyetimizin kuruluşun 101.kuruluş yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Açıklama yok.

Su Grup Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Ayhan, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Açıklama yok.

Aziz Türk Milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen hürriyet ve istiklal aşkıyla verdiği Kurtuluş Savaşı sonunda kazandığı büyük ve şanlı zaferini milletin iradesini esas alan, karakterine ve asaletine en uygun yönetim şekli olan Cumhuriyetin ilanı ile taçlandırdığı günün 101. yıl dönümünü kutlamanın coşkusunu, heyecanını ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Açıklama yok.

Geçmişimize gururla, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlayan Cumhuriyet, getirdiği yenilikler ve atılımlar ile Türk milletine yeni ufuklar açmış, ekonomik, sosyal ve siyasal yaşantımıza bir dinamizm getirerek tarihimizin en büyük çağdaşlaşma hamlelerinden birisi olmuştur.

Açıklama yok.

Geçen 101 yıl içerisinde Cumhuriyetimiz, pek çok zorluğa rağmen dimdik ayakta kalmış, milletimizin birlik ve beraberliği sayesinde güçlenerek yoluna devam etmiştir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti birçok alanda kat ettiği mesafelerle, özellikle de savunma sanayii ve teknolojik atılımlarıyla sadece bölgesinde değil, küresel ölçekte önemli bir güç haline gelmiştir.

Açıklama yok.

Bizler de Cumhuriyetin ikinci yüzyılında, Kurtuluş mücadelesinde olduğu gibi yediden yetmişe kenetlenerek, birlik beraberlik ve kardeşlik içinde atalarımızın emaneti bu güzel vatanın bağımsızlığını muhafaza etmek, Cumhuriyetimizin kazanımlarına sahip çıkarak ilelebet payidar kılmak, ülkemizi teknoloji ve bilimin ışığında dünyanın lider ülkelerinden biri haline getirmek için tüm gücümüzle çalışmaya devam edecek, önümüzü kesmek isteyenlere asla izin vermeyeceğiz.

Açıklama yok.

Bu duygu ve düşüncelerle, Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Tüm hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.