Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Gazilerin evlerinde geçit törenleri ve Aziz George kurdelelerinin dağıtımı: Birleşik Rusya bölgelerde şenlik etkinlikleri düzenliyor

Gazilerin evlerinde geçit törenleri ve Aziz George kurdelelerinin dağıtımı: Birleşik Rusya bölgelerde şenlik etkinlikleri düzenliyor
09.05.2024
A+
A-

Gazilerin evlerinde geçit törenleri ve Aziz George kurdelelerinin dağıtımı: Birleşik Rusya bölgelerde şenlik etkinlikleri düzenliyor

2024,

Zafer Bayramı arifesinde eylemler düzenleniyor
Yaroslavl’da Birleşik Rusya aktivistleri “Zafer Sembolleri” eylemine destek verdi. Her şey Ebedi Alev’e çiçek bırakmakla başladı. Daha sonra Birleşik Rusya üyeleri Zafer Pankartının bir kopyasını açtılar.

Genç Muhafız üyeleri ayrıca St. George kurdelelerini herkese dağıtmak için şehrin merkezi caddelerine çıktı. Gorno-Altaysk’ta Devlet Meclisi milletvekilleri Gorno-Altaysk Devlet Üniversitesi ve Pedagoji Koleji’nde “Zafer Dersleri” düzenlediler. Ailelerinin geçmişini anlattılar ve öğrencilere o yıllarda yaşananları ve galip gelen kahramanları hatırlamaları çağrısında bulundular. Sonunda milletvekilleri St. George kurdelelerini dağıttı. Udmurtya’da Birleşik Rusya milletvekilleri ev cephesindeki çalışanları ziyaret etti.

“Küçük Anavatan Kültürü” parti projesinin kamu konseyi başkanı Andrei Uraskin ve Halkların Dostluk Evi yöneticisi Yulia Shakhtina, Zoya Ivanovna Malykh’i ziyaret etti . Ağustos ayında 94 yaşına girecek. Milletvekili ayrıca 93. yaş gününü kutlayan Zarya Mihaylovna İzmailova’yı da ziyaret etti. Seltinsky bölgesinde parti temsilcileri ev cephesi çalışanlarını ziyaret etti. Bunlar arasında Yuri Mihayloviç Ardashev , Pyotr Stepanovich Ovsyannikov , Nina Gavrilovna Kuznetsova , Anna Sergeevna Morozova ve Nina Gavrilovna Ozhegova yer alıyor .

“Her gazinin kendi biyografisi, savaş yıllarıyla ayrılmaz bir şekilde bağlantılı kendi hikayesi vardır. Tüm yaşamları boyunca Anavatan’a bağlılık ve sevgi taşıdılar ve şimdi sağlıklarından şikayet etmiyorlar, ancak Zaferi nasıl kutladıklarını bir gülümsemeyle hatırlamayı tercih ediyorlar,” diye belirtti Devlet Konseyi Milletvekili Alexander Shaklein .

Saransk’ta Birleşik Rusya üyeleri, gazi Grigory Stepanovich Kornilaev’in evinin yakınında bir “Zafer Geçit Töreni” düzenledi . VSUYU Orta Volga Enstitüsü öğrencileri pencerelerinin önünde yürüdü. Geçit töreninin ardından parti aktivistleri cephe hattındaki askerlere çiçek ve hediyeler sundu. “Sizler nesiller boyu cesaret, kahramanlık ve dayanıklılık örneği olan efsanevi bir nesli temsil ediyorsunuz. Birleşik Rusya’nın Leninist yerel şubesinin Destekçiler Konseyi başkanı Vladislav Avramenko, ” Bu Zafer için, başarınız için çok teşekkür ederim, size saygıyla eğiliyorum” diye vurguladı .

Dağıstan’ın Şamhal köyünde Birleşik Rusya milletvekilleri, ev cephesi çalışanı Gazimagomed Gazilaliev’i yaklaşan Zafer Bayramı nedeniyle tebrik etti ve ona çiçekler ve hediyeler sundu. Tula’da Birleşik Rusya ve MGER’in katılımıyla St. George kurdelelerinin dağıtımına başlandı. İşlek caddelerde, halka açık yerlerde ve yolcu taşıma duraklarında yoldan geçenlere dağıtılmaya başlandı. Birleşik Rusya toplamda beş binden fazla kurdele sunmayı planlıyor. Şehir Duması milletvekili, “Artık St. George Kurdelesi bize yalnızca halkımızın Büyük Vatanseverlik Savaşı sırasındaki başarılarını hatırlatmakla kalmıyor, aynı zamanda tüm ülkenin gelecekteki Zafere olan ortak inancını da simgeliyor – bu çok önemli bir anlam” dedi MGER’in bölge departmanı başkanı Nikita Burvikov .

Çuvaşistan’ın Yadrinra bölgesinde Devlet Duma milletvekili Alla Salaeva, emektar Nadezhda Fedorovna Tanina’yı ziyaret etti . Eylül ayında 100 yaşına girecek. Ayrıca parlamenter, MGER gönüllüleri ve yerel sakinlerle birlikte Yarovoykasy köyündeki askeri mezarlık alanlarını iyileştirmek için bir temizlik günü düzenledi.

Moskova bölgesindeki Vlasikha’da Birleşik Rusya aktivistleri, Büyük Vatanseverlik Savaşı’na katılan ön cephe askeri Vasily Georgievich Fomenko’nun sürücü camları altında “Viyana Valsi” düzenlediler . Yerel şube sekreteri German Potapchuk , “Şehrimizde hayatta kalan tek gazi olarak, bu muzaffer Mayıs günlerinde, Büyük Zaferin tüm askerlerine, benzersiz kahramanlıkları ve büyük başarıları için büyük şükran sözleri söylüyoruz” dedi. Vlasikha şehir bölgesi başkanı Birleşik Rusya gaziyi tebrik etti .

Shatura’da Büyük Vatanseverlik Savaşı gazisinin penceresi altında bir konser programı düzenlendi. Tebrikler Vladimir Eremeevich Gorodissky tarafından alındı.

Lyubertsy’de emektar Olga Volkova’nın evinde şenlikli bir konser düzenlendi . Onlara Vatanseverlik Savaşı Nişanı, II derecesi, “Almanya’ya Karşı Zafer İçin”, “Büyük Vatanseverlik Savaşında Yiğit Emek İçin” madalyaları ve yıldönümü madalyaları verildi. Kemerovo’da bir milletvekili ve parti aktivistleri Büyük Vatanseverlik Savaşı’na katılan 20 katılımcıyı tebrik etti. Bunlar arasında: Elizaveta Pankratievna Kudekina , Anatoly Mihayloviç Zhdanov , Anna Vasilyevna Kotenko ve diğer ön cephe askerleri.

Hoparlör
Shaklein Alexander Vitalievich
Shaklein Alexander Vitalievich
Sağlık, Demografi ve Aile Politikası Daimi Komitesi Üyesi.
#Yaroslavl bölgesi
#Altay Cumhuriyeti
#Moskova bölgesi
#Kemerovo bölgesi-Kuzbass
#Mordovya Cumhuriyeti
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Udmurt cumhuriyeti
#9 Mayıs
#Zafer günü
#zafer geçit töreni
#İkinci Dünya Savaşı
#Burvikov
#bölgeler
#Uraskin
#Shaklein
#Salaeva
#stoklamak
#Tebrikler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/parady-u-domov-veteranov-i-razdacha-georgievskih-lent-edinaya-rossiya-provodit-prazdnichnye-meropriyatiya-v-regionah

 

REKLAM ALANI