Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle St. Petersburg’daki buz pateni pistinde aile sporları festivali düzenlendi

Birleşik Rusya’nın desteğiyle St. Petersburg’daki buz pateni pistinde aile sporları festivali düzenlendi
17.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle St. Petersburg’daki buz pateni pistinde aile sporları festivali düzenlendi

2024

Petrogradsky bölgesindeki etkinlik “Çocuk Sporları” parti projesi kapsamında gerçekleşti
Onlarca kişiyi bir araya getiren konuklar için paten bayrak yarışları, hız ve çeviklik yarışmaları hazırlandı. Katılımcılara sertifikaları verildi.

“Ortak hedefimiz kendi sağlığımızı, çocuklarımızın sağlığını korumak ve güçlendirmek, fiziksel gelişim ve sağlıklı bir yaşam tarzı ihtiyacını yaratmak ve sporun ilginç, sağlıklı ve eğlenceli olduğunu örneklerle göstermektir. Çok nazik ve eğlenceli bir etkinlik gerçekleştirdik, bölge sakinleri aileleri ve arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirdiler” dedi Birleşik Rusya’nın Petrograd bölge şubesi genel sekreteri Ekaterina Shirokova .

“ Çocuk Sporları ” parti projesinin kitlesel okul ve bahçe sporlarının geliştirilmesini hedeflediğini hatırlatalım . Belediye, bölgesel, tüm Rusya ve uluslararası düzeyde yarışmaların düzenlenmesini ve düzenlenmesini, popüler sporlarda belediye okul ve bahçe liglerinin düzenlenmesini ve okul ve bahçe takımları arasında tüm Rusya festivallerinin düzenlenmesini sağlar. Bu alanlardan biri de spor salonları ve okul stadyumlarının yenilenmesi ve inşasıdır.

#Saint Petersburg
#bölgeler
#partproje
#ÇocukSporu
#aile kutlaması
#Şirokova
#eğlenceli başlangıçlar
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-v-sankt-peterburge-organizovali-semejnyj-sportivnyj-prazdnik-na-katke

 

REKLAM ALANI