Barış Pınarı Harekâtıyla terör örgütlerinin yıllar süren işgalinden arındırılarak huzur ve güven ortamın sağlandığı bölgenin yeniden imarı için çalışmalar devam ediyor.
Bölgedeki Resulayn ve Telabyad ilçelerinde başta içme suyu temini olmak üzere sağlık ve diğer kamu hizmetlerinin sorunsuz verilmesi için Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) koordinesinde çalışmalar devam ederken, geçtiğimiz kış aylarında kaba temizlikleri yapılan yeşil alanlarda peyzaj çalışmaları başlatıldı.
Bakımsızlık nedeniyle kullanılamaz halde bulunan Telabyad’da, biri 36 bin, diğeri 20 bin metrekarelik parkta terör örgütlerinin açtıkları tüneller kapatılırken, çevre düzenlemesi çalışmaları da başladı.
Aynı şekilde Resulayn’da da halkın istifadesine sunulmak üzere çalışmaların başlatıldığı parklarda ağaçlandırma, çimlendirme ve onarımlar yapılacak. Kent mobilyaları ve oyun grupları konulacak parklar, yakında bölge insanının hizmetine sunulacak.
ABDULLAH YİĞİT-ŞANLIURFA
Son Güncelleme: 07 Temmuz 2020 | Etiketler: BARIŞ PINARI, çocuk, HABER, öğrenci, PARKLAR AÇILIYOR, SURİYE, TÜRKİYE, VALİ ABDULLAH ERİN
Genichesk’teki Birleşik Rusya halk destek merkezinde Büyük Vatanseverlik Savaşı hakkında bir kitap tanıtıldı
В Красных Баках Нижегородской области при поддержке партпроекта «Детский спорт» состоялся региональный турнир по быстрым шахматам
Birleşik Rusya’nın desteğiyle Grozni’de uyarlanmış futbol müsabakaları düzenlendi
При поддержке «Единой России» в Грозном прошли адаптивные соревнования по футболу
Birleşik Rusya, Kherson Oblastı’ndaki Henichesk şehrinde çocuklar için yol güvenliği konusunda sokak dersi düzenledi
«Единая Россия» организовала уличный урок безопасного поведения на дорогах для детей в Геническе Херсонской области