Avusturya Türk Federasyonu Genel Başkan Ali Can Başkanın ev sahipliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliği Avusturya’nın Başkenti Viyana da Muhteşem bir şekilde yapıldı.
Programa katılanlar Avusturya Türk Federasyonu Genel Başkan Ali Can, Avusturya Türk Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Baki Uslu, Türkiye Cumhuriyeti Viyana Başkonsolosu Muavin Konsolos Naci Öner, T.C. Viyana Eğitim Müşaviri Prof. Dr. Seda CENGİZ, Or Der Başkanı Refik Şenel, Avusturya Rizeliler Derneği Başkanı Mustafa Bozkan, 1453 Kral Medya Yayın Grubu ve Haber Sitemizin Doğu Avrupa Temsilcisi Usta Gazeteci Mecnun Yağar, çok sayıda Türk vatandaşlarımız, öğrenciler, Avusturya Türk Federasyonu yönetim kurulu üyeleri ve üyeleri aileleri ile katıldılar.
Avusturya Türk Federasyonu Genel Başkan Ali Can, “ Cumhuriyetimizin en önemli kurumlarından olan Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 105. Yıldönümünde Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyoruz. Bugün Avusturya `nın Başkenti Viyana şehrinde Avusturya Türk Federasyonu ev sahipliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programını yaptık. Tek kelime muhteşem oldu. Şenlik havasında geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını her yıl olduğu gibi bu yılda büyük katılımın katılması ile yaptık. Katılanlara tek tek teşekkür ederim. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti.
23, Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı şenliği Hosnedlgasse 11 Numarada 1220, Viyana’da yurt dışında yaşayan Çocuklarımızın Bayramlarını Sevinç ve coşku içerisinde kutlamaları devam ediyor. Çocuklarımız için oyun Alanları, Türk Mutfağının Lezzetleri, Çocuklarımızın sevinç ve coşkusu görmeye değerdi. Bayram sevinçleri görülmeye değerdi.
Avusturya Türk Federasyonu Genel Başkan Sn. Ali Can Başkana Böyle Güzel Bir programa ev sahipliği yaptığı için teşekkür ederiz.
Mecnun Yağar -Doğu Avrupa Temsilcisi
Son Güncelleme: 21 Nisan 2025 | Etiketler: 1453 Kral Medya Yayın Grubu ve Haber Sitemizin Doğu Avrupa Temsilcisi Usta Gazeteci Mecnun Yağar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı, Ali CAN, Avusturya, Avusturya Rizeliler Derneği Başkanı Mustafa Bozkan, Avusturya Türk Federasyonu, Avusturya Türk Federasyonu ev sahipliğinde, Avusturya Türk Federasyonu ev sahipliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlandı, Avusturya Türk Federasyonu Genel Başkan Ali Can, EV SAHİPLİĞİNDE, Gazeteci Mecnun Yağar, kutlandı, Or Der Başkanı Refik Şenel, T.c. Viyana Eğitim Müşaviri Prof. Dr. Seda CENGİZ, Türkiye Cumhuriyeti Viyana Başkonsolosu Muavin Konsolos Naci Öner, VİYANA
По партпроекту «Единая страна — доступная среда» на Белорусском вокзале в Москве открылся новый зал ожидания Центра содействия мобильности РЖД
Birleşik Rusya, Krasnodar’daki okul çocukları ile Kuzey Kafkasya Askeri Bölgesi Kahramanı arasında bir buluşma düzenledi
TÜMKUV GENEL BAŞKANI DR. FATİH ŞİMGA`DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Message from Asaf Atasoy, Chairman of the Board of Directors of Asfa Holding, on the July 15 Democracy and National Unity Day
NESLİHAN YÜRÜKSOY’ DAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
HASAN EYYÜPOĞLU`NDAN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI