Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Ahmet ARSLAN Şirketler Grubu Olarak;

Ahmet ARSLAN Şirketler Grubu Olarak;
19.10.2024
A+
A-

Ahmet ARSLAN Şirketler Grubu Olarak;

Yurt İçinde ve Yurt Dışında ilklere imza attığımız Gayrimenkul Alım – Satım Yatırım Değerlendirme, İnşaat, Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık alanlarında önemli rol oynarken, sembol projelerle ekonomiye katma değer sağlıyoruz. 2010 yılından beri faaliyetlerini sürdüren Ahmet ARSLAN Şirketler Grubu, olarak bugün altı ayrı alanda altı ayrı markalarımız ile faaliyet vermekteyiz.

 

Ahmet ARSLAN Şirketler Grubu, Gayrimenkul Alım Satım Yatırım ve Değerleme, İnşaat, Sağlık Turizmi, Güzellik, Kozmetik, Kurumsal Hizmetler ve Danışmanlık ve Medya Yapım Müzik Yönetmenlik Menajerlik Produksiyon hizmet sektörlerinde yurt içinde ve yurt dışında faaliyet gösteriyor.

 

Ahmet ARSLAN Şirketler Grubu olarak Türk Patent Enstitüsü tarafından Markalandırdığımız Marka tescil belgelerine sahip olup, bu bağlamda yurt içinde ve yurt dışında ülke ekonomisine ciddi anlamda katkı sağlayan ve kendilerini faaliyetlerinde kanıtlamış tüzel kişilere faaliyetlerimiz doğrultusunda uzman kadromuz ile tüm markalarımızın sloganı olan “Hizmette Mükemmel Kalite İçin Çalışıyoruz” felsefecimiz ile sonuç ve başarı odaklı hizmetler vermektedir.

 

Dünya çapındaki projelerimizle küresel devler liginde yer alarak yepyeni başarı hikayeleriyle çalışmaya devam edeceğiz. Tüm bunları hayata geçirirken de ülkemizin gücü, değerli Türk milletinin azmi ve ay yıldızlı bayrağımıza olan sevgimiz bizim rehberimiz olacak.

 

Ahmet Arslan Şirketler Grubu olarak milli değerlerimiz ile durmaksızın hep birlikte büyümeye devam edeceğiz…

Ahmet ARSLAN
Yönetim Kurulu Başkanı

www.ahmetarslangrup.com.tr

Açıklama yok.Açıklama yok.

Açıklama yok.Açıklama yok.Açıklama yok.

Açıklama yok.

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.