Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Güney Kore’de sonbahar ‘eşsiz bir deneyime’ dönüşüyor

Güney Kore’de sonbahar ‘eşsiz bir deneyime’ dönüşüyor
31.10.2021
A+
A-

Güney Kore’de Sonbahar Festival Zamanı

Güney Kore’de sonbahar; Uluslararası Havai Fişek Festivali, Seul Fener Festivali gibi farklı etkinliklerle bir başka yaşanıyor.

Kore Turizm Organizasyonu, Güney Kore ziyaretleri için yılın en iyi zamanı olan sonbahar aylarında deneyimlenebilecek tüm güzellikleri, keyifli bir güz programında bir araya getirdi.

Güney Kore sonbaharın doğal güzelliklerinin, çeşitli kültür-sanat ve eğlence etkinlikleriyle bir arada doyasıya yaşanabildiği; unutulmaz güz programlarına ev sahipliği yapan eşsiz destinasyonların başında yer alıyor.

Kore Turizm Organizasyonu, pandemi sonrasında Güney Kore’de sonbahar aylarında deneyimlenebilecek tüm güzellikleri, keyifli bir güz programında bir araya getirdi.

Güney Kore’de sonbahar ‘eşsiz bir deneyime’ dönüşüyor

Kore Turizm Organizasyonu İstanbul Ofisi Direktörü Soyoung Park, sonbaharın Güney Kore seyahatleri için en uygun aylar olduğunu belirterek şunları söyledi: “Modern ile gelenekselin bir potada harmanlandığı, dünyanın neredeyse hiçbir yerinde benzeri olmayan doğal güzelliklerin yanı sıra lezzetli mutfağı, farklı kültürü, sanat ve eğlence hayatıyla Güney Kore, ziyaretçilerin ‘unutulmaz deneyimleri bir arada yaşayabildiği’ ender bir destinasyon.

Ekim ayıyla birlikte Güney Kore’nin dağları ve tepeleri, özellikle Seul ve çevresindeki kraliyet sarayları, sonbahar yapraklarının parlak kırmızıları, turuncuları ve sarılarıyla eşsiz bir renk cümbüşüne dönüşüyor. Güney Kore’de sonbahar ayları, düzenlenen dünyaca ünlü birçok festival ve etkinliklerle aynı zamanda eğlencenin de en keyifli şekliyle yaşandığı zamanlar. Sonbahar aylarında doğa, tarih, kültür, lezzet ve eğlenceyi bir arada eşsiz bir şekilde deneyimlemek isteyen tüm ziyaretçileri pandemi sonrası Kore’de ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız.”

Güney Kore’de ‘Unutulmaz bir Sonbahar’ için öneriler

Seul Uluslararası Havai Fişek Festivali – Gerçek bir Görsel Şölen

Her sonbaharda Seul, şehrin tamamını aydınlatan ve binlerce ziyaretçinin sabırsızlıkla beklediği muhteşem bir havai fişek gösterisine ev sahliği yapıyor. Bu görsel şölen, lazer gösterileri ve sahne performanslarıyla izleyen herkes için unutulmaz bir deneyime dönüşüyor.

Seul Fener Festivali’nde yeni yıl dileklerinizi tutmayı unutmayın!

Başkent Seul’un kalbinde yer alan Cheonggye Çayı üzerinde gerçekleştirilen Fener Festivali, size sadece hayatınızda bir kez yaşayabileceğiniz güzellikte bir deneyim sunuyor. Festival boyunca renkli ve ışıl ışıl bir görsel şölene tanıklık ederken; aynı zamanda kendi fenerinizi yapabilir; yeni yıl dileklerinizi yazdığınız kağıtları dilek fenerleri ile gökyüzüne bırakabilirsiniz.

Busan Uluslararası Film Festivali (BIFF) ile yedinci sanata yolculuk

Asya’daki en büyük ve en önemli film festivali olarak dikkat çeken Busan Uluslararası Film Festivali, sevdiğiniz tüm oyuncu ve ünlü isimlere ev sahipliği yapıyor. Festival süresince ödüllü filmler, film severlerle buluşuyor. Busan Film Festivali tüm film severlerin mutlaka bulunmak isteyeceği bir etkinlik…

Güney Kore pandemi sonrasında; Kore’nin farklı kültürünü deneyimlemek, büyük coşkunun yaşandığı festival ve sanat etkinlerinin bir parçası olmak ve eşsiz doğasında huzur veren atmosferini yaşamak isteyen herkesi ağırlamayı bekliyor.

Kore kültürüne heyecan verici bir yolculuk için https://www.ktoturkey.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

Not: Görselleri yüksek çözünürlüklü olarak indirmek için üstüne tıklayın.

***

Kore Turizm Organizasyonu (KTO) Hakkında

1962 yılında, Kore Cumhuriyeti’nin turizmi teşvik yasasını çıkarmasından bir yıl sonra kurulan Kore Turizm Organizasyonu (KTO), Uzakdoğu’nun en önemli ülkelerinden Kore’nin dünyada tanıtımına yönelik çalışmaları gerçekleştiriyor. Kore içinde yaptığı yatırımlara dünya çapında tanıtım ofislerinin açılmasını da ekleyen kurum, Kore’nin köklü diplomatik ve kültürel bağlara sahip olduğu Türkiye’deki faaliyetlerine 2012’de başladı. Kore Turizm Organizasyonu, Türkiye ile birlikte aralarında İsrail, Yunanistan, Bulgaristan, Romanya ve Hırvatistan gibi ülkelerin de yer aldığı 20 ülkenin faaliyetlerini KTO İstanbul Ofisi ile yürütüyor. Dünyanın her noktasındaki insanların Kore’ye seyahatleri ve konaklamaları için kolay, ekonomik ve güvenli stratejiler geliştiren KTO, elli yılı aşan deneyimiyle yaratıcı ve sürdürülebilir bir turizm sektörünün oluşturulmasına katkı sağlıyor. Daha fazla bilgi için www.ktoturkey.com adresi ziyaret edilebilir.

 

REKLAM ALANI