Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

EYYÜBİYE BELEDİYE BAŞKANI KUŞ’TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

EYYÜBİYE BELEDİYE BAŞKANI KUŞ’TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
24.11.2021
A+
A-

EYYÜBİYE BELEDİYE BAŞKANI MEHMET KUŞ’TAN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kuş mesajında, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler gününü kutladı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Başkan Kuş mesajında,” Emek, özveri ve sabır gösterip geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı gönül rahatlığıyla emanet ettiğimiz öğretmenlerimizle ve eğitimcilerimizle bir gün değil her gün birlikteyiz. Öğretmenlerimizin, geleceğimiz olan çocuklarımızı vatanına, milletine, devletine ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla üstlendikleri rolleri ve fedakarlıkları bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da en güzel şekilde yerine getireceklerine yürekten inanmaktayız. Gençlerimizin gelişimi ve gelecek kuşaklarda iyi birer birey olmaları için çalışan öğretmenlerimiz ülke olarak zor bir süreç olan pandemi günlerinde de üstüne düşen vazifeyi fazlasıyla yerine getiriyorlar. En zor şartlarda dahi, ülkenin her köşesine ulaşarak görevlerini aşkla yerine getiren, öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü kutlu olsun. Bu vesile ile aramızdan ayrılan öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, tüm öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

REKLAM ALANI