Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Tatar: “Gerçek iradenin ortaya çıkması için herkes sandığa gitmeli, oyunu kullanmalı”

Cumhurbaşkanı Tatar: “Gerçek iradenin ortaya çıkması için herkes sandığa gitmeli, oyunu kullanmalı”
24.01.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, oylarını kullandı

Cumhurbaşkanı Tatar: “Gerçek iradenin ortaya çıkması için herkes sandığa gitmeli, oyunu kullanmalı”
43
Shares
facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ve eşi Sibel Tatar, Lefkoşa Şehit Tuncer İlkokulu’nda 145 numaralı sandıkta oylarını kullandı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar oy kullandıktan sonra basına yaptığı açıklamada, önemli seçim olduğunu ifade ederek halkın, pandemi tedbirlerine uyumlu bir şekilde sandıklara giderek oy kullanmaları çağrısı yaptı.

Cumhurbaşkanı Tatar; “Dileğimiz ve temennimiz sandıktan bir iradenin çıkmasıdır. O bakımdan iradenin ortaya çıkması için KKTC’de ikamet eden kardeşlerimizin sandıkta oy kullanmaları gerekiyor” dedi.

“Gerçek iradenin ortaya çıkması için herkes sandığa gitmeli, oyunu kullanmalı” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, Kıbrıs Türk halkının kendi demokrasisi içinde örnek davranışla bütün dünyaya vereceği mesajın önemli olduğunu kaydetti.

Kıbrıs Türk halkının, kendi egemen devletinde, kendi kendini yöneterek kendi demokrasisi içerisinde, olgunluk çerçevesinde olduğu mesajının dünyaya verilmesinin önemine işaret eden Cumhurbaşkanı Tatar, önümüzdeki 5 yılda istikrarlı hükümetlerin oluşması ve ciddi anlamda reform çalışmalarının yapılmasıyla özgüven içerisinde daha umutlu yarınlara ulaşma temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Tatar, seçime aday olanlara ve ailelerine, demokratik sürece katkı koyan herkese ve tüm medya çalışanlarına teşekkür etti.

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-ve-esi-sibel-tatar-oylarini-kullandi-9339

REKLAM ALANI