Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Tekerlekli Sandalye Basketbol Empati Maçı ve basketbol bağışı etkinliğine katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Tekerlekli Sandalye Basketbol Empati Maçı ve basketbol bağışı etkinliğine katıldı
02.06.2022
A+
A-

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Tekerlekli Sandalye Basketbol Empati Maçı ve basketbol bağışı etkinliğine katıldı

“Devlet ve Kıbrıs Türk halkı olarak yüreğimizdeki sevgiyle özel çocuklarımıza her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız”

facebook sharing buttontwitter sharing buttonlinkedin sharing buttonwhatsapp sharing button

Fotoğraflar

 

 

 

 

 

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, KKTC Engelliler Spor Federasyonu ve Kuzey Kıbrıs Toplumsal Hizmet Kulüpleri Federasyonu iş birliği ile Necati Taşkın Spor Salonu’nda gerçekleşen, Cumhurbaşkanlığı Engelliler Komitesi, Vakıflar İdaresi ve bazı kurum ve kuruluşların katkısıyla düzenlenen, Tekerlekli Sandalye Basketbol Empati Maçı ve Kuzey Kıbrıs Toplumsal Hizmet Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen basketbol bağışı etkinliğine katıldı.

Etkinlikteki konuşmasında, 1 Haziran Dünya Çocuk Günü nedeniyle böylesi güzel bir etkinlikte bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar, bu organizasyona katkı koyan herkese teşekkür etti.

“Sizin yanınızda olmak bize yakışandır” diyen Cumhurbaşkanı Tatar, devlet ve Kıbrıs Türk halkı olarak yüreğimizdeki sevgiyle özel çocuklara her türlü fedakârlığı yapmaya hazır olduğumuzu vurguladı.
Cumhurbaşkanı Tatar; “Gençlerimize, böyle etkinliklerle moral ve motivasyon sağlamak amacıyla buradayız. Sizi seviyoruz. Biz her zaman sizin ve ailenizin yanınızdayız. Siz bizim evladımızsınız” dedi.
Dosya Adı

kaynak:https://kktcb.org/tr/cumhurbaskani-ersin-tatar-tekerlekli-sandalye-basketbol-empati-maci-ve-basketbol-9861

 

 

 

REKLAM ALANI