Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BOŞLARI KOYSAM”A BÜYÜK İLGİ!

BOŞLARI KOYSAM”A BÜYÜK İLGİ!
09.07.2021
A+
A-

BOŞLARI KOYSAM”A BÜYÜK İLGİ!

Arka Sıradakiler, Öğretmen Kemal, Aşk Yeniden, Güneşin Kızları gibi sevilen dizilerin jenerik müziklerinde yorumcu ve besteci olarak imza atan ve büyük beğeni toplayan ”Alp Zey”in yeni şarkısı ”Boşları Koysam” tüm platformlarda müzikseverlerle buluştu.

Açıklama yok.

2020 yılında müzik platformlarında iyi bir çıkış yakalayan “Alp Zey”, “Yok, Kendine Kaçamazsın, Lütfen Gitme” adını taşıyan şarkılarıyla uzun süre duygulara ve ruhlara temas etti. Haziran ayında pandeminin de azalması ile birlikte dinleyenlerin enerji ve motivasyonlarını yerine getirecek enerjik alternatif pop rock şarkısı olan “Boşları Koysam” adlı son çalışmasıyla kısa sürede çok sevildi.

Açıklama yok.

Sözü ve müziği başarılı sanatçının kendisine ait olan “Boşları Koysam” şarkısının güçlü aranjesi ise Caner Karamukluoğlu imzası taşıyor.

Açıklama yok.

Girişimci bir ruhla 2011 yılında reklam ajansı kuran “Alp Zey”, içine daldığı reklam ve iletişim dünyasında kısa zamanda başarılı işlere imza attı.
“Alp Zey” bu alanla bağlantılı olarak, reklam ve dizi senaryo yazarlığı, dijital iletişim ve marka danışmanlığı gibi birçok dalda da çalışmalarını sürdürüyor.

Açıklama yok.

“Alp Zey”in yeni şarkısı “Boşları Koysam” tüm müzik platformlarında yayında!

MUSTAFA DENİZ -İSTANBUL

Açıklama yok.

REKLAM ALANI