Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN 19 MAYIS MESAJI

BAŞKAN ÖZYAVUZ’DAN 19 MAYIS MESAJI
19.05.2021
A+
A-

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Özyavuz mesajında, Türkiye’nin hedeflerine doğru yoluna emin ve kararlı adımlarla devam ettiğinin altını çizdi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle yayımladığı kutlama mesajında; “Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı ve aziz milletimizin var oluş mücadelesinin ilk kıvılcımı olan 19 Mayıs 1919 tarihi, milletimizin bağımsızlık duygularının ilk yansıması olup, Kurtuluş Zaferi’ne atılan en önemli adımlardan birisidir.

İstiklal mücadelemizin en önemli dönüm noktası olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün başta gençlerimiz olmak üzere milletimize bir armağanıdır. Türk gençliği ve aziz Türk Milleti, bugün de aynı heyecan ve duruşla istiklal ve istikballerine sahip çıkarak, emin adımlarla geleceğe yürümeye devam etmektedir.

Samsun’dan başlayan ve tüm yurda yayılan ulusal birlik ve beraberlik şuuru, kurtuluşa ulaşmamızın ana unsurudur. Bu anlamlı günün Cumhuriyetimizin gençlerine ve spora adanan bir bayram olarak armağan edilmesi geleceğe ışık tutacak ve aydınlatacak gençlerimiz için son derece önem arz etmektedir. Biliyoruz ki gençlerimiz, Türkiye’nin geleceği, yarınlarımızın teminatıdır.

Nice kahraman şehit ve gazilerimizin üstün fedakârlıkları ile kurulan Türkiye Cumhuriyeti bu nedenledir ki gençlerimize emanet edilmiştir. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimizden aldığımız bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak da hepimizin görev ve sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle böylesi bir günü bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, kahraman şehit ve gazilerimizi rahmet ve saygıyla anıyor, bu günümüzün ve geleceğimizin güvencesi olan gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

MURAT ÖZYAVUZ -HARRAN

REKLAM ALANI