Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

AZİZ AKKUŞ `TAN KADİR GECESİ MESAJI

AZİZ AKKUŞ `TAN KADİR GECESİ MESAJI
08.05.2021
A+
A-

AZİZ AKKUŞ `TAN KADİR GECESİ MESAJI

Diyarbakırlı Genç Girişimci İş Adamı Aziz Akkuş, “Kadir Gecesi” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Akkuş, yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ise Cehennem azabından kurtuluş olan Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, bu manevi havayı bin aydan daha hayırlı yapan Kadir Gecesine ulaşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Kadir Gecesi, sema kapılarının ardına kadar açıldığı, insanlığın hidayet rehberi Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı, dua ve tövbelerin yaradan katında kabul edildiği müstesna bir gecedir. Birlik ve beraberliğe, kardeşlik ve dayanışmaya en çok muhtaç olduğumuz bu günlerde mübarek gecelerin önemi büyüktür.

Bu duygularla bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin İslâm âlemi ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyor. Tüm Hemşehrilerimin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum” dedi.

MUHAMMED FURKAN YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI