Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, MGER ve Tüm Rusya Sambo Federasyonu, Tüm Rusya Sambo Turnuvasını düzenledi

Birleşik Rusya, MGER ve Tüm Rusya Sambo Federasyonu, Tüm Rusya Sambo Turnuvasını düzenledi.

Birleşik Rusya, MGER ve Tüm Rusya Sambo Federasyonu, Tüm Rusya Sambo Turnuvasını düzenledi
23.10.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, MGER ve Tüm Rusya Sambo Federasyonu, Tüm Rusya Sambo Turnuvasını düzenledi
2024

Tüm Rusya Sambo Federasyonu sporcuları için eleme turnuvaları takvimine dahil edilecek
Yarışmalar Moskova’daki Uluslararası Sambo Merkezi’nde yapıldı. Diğerlerinin yanı sıra Avrupa ve dünya şampiyonları da bunlara katıldı.

“Kitle sporlarının gelişimi Birleşik Rusya’nın önemli çalışma alanlarından biridir. İki yıldır “ Za Sambo ” parti projesini hayata geçiriyoruz . Ana hedefi, başta gençler ve gençler olmak üzere mümkün olduğunca çok insanın bu spora ilgi duymasını sağlamaktır. Bunu başarmak için yeni bölgeler de dahil olmak üzere ülke genelinde okullarda ve üniversitelerde bölümler açıyor, spor salonları inşa edip donatıyor ve Sambo’yu herkes için erişilebilir hale getiriyoruz. Sonuçta bu sadece bir spor değil, kişisel bir eğitim sistemi, kişiye kendini aşmayı, sevdiklerinin ve gerekirse Anavatanının yanında durmayı öğreten bir okul,” dedi Genel Sekreter Vekili Vladimir Yakushev. Birleşik Rusya Konseyi, turnuva katılımcılarına video mesajında .

Birleşik Rusya parti projesi “Za Sambo”nun koordinatörü Tüm Rusya Sambo Federasyonu Başkanı Sergei Eliseev , turnuvanın her yıl düzenleneceğini kaydetti.

“Bu, genç rekabet çağından yetişkinliğe geçen sambo sporcularının kendilerini göstermeleri için iyi bir fırsat. “Böyle bir yarışmayı ve bir bütün olarak yerli sporumuzu destekledikleri için Birleşik Rusya’ya ve Genç Muhafızlara şükranlarımı sunuyorum” dedi.

MGER Başkanı Anton Demidov ise sambonun ülkedeki en popüler sporlardan biri olduğunu hatırlattı.

“Bu sporun gelişimine büyük önem vermeye çalışıyoruz. Bugün Moskova’da “Za Sambo” parti projesi ve Tüm Rusya Sambo Federasyonu ile birlikte düzenlediğimiz turnuva ilk kez düzenleniyor. Bu yarışmaların güzel bir gelenek haline geleceğinden eminim” diye vurguladı.

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Vekili, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Federasyon Konseyi Birinci Başkan Yardımcısı
#Yakushev
#Demidov
#Eliseev
#partproje
#ZaSambo
#yarışmalar
#turnuva
#Moskova
#MGER
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-mger-i-vserossijskaya-federaciya-sambo-proveli-vserossijskij-turnir-po-sambo

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.